Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Hvorfor foregår så mye av Formel 1 i autoritære land?»

KRONIKK: Formel 1-kalenderen er i ferd med å ligne mer og mer på indeksen i Amnesty sine årsrapporter, med konkurranser i mange av landene i verden med de største menneskerettslige utfordringene. Det internasjonale bilforbundet (FIA) har i tillegg gitt utøverne munnkurv. Et perfekt utgangspunkt for sportsvasking.

KRONIKK: Formel 1-kalenderen er i ferd med å ligne mer og mer på indeksen i Amnesty sine årsrapporter, med konkurranser i mange av landene i verden med de største menneskerettslige utfordringene. Det internasjonale bilforbundet (FIA) har i tillegg gitt utøverne munnkurv. Et perfekt utgangspunkt for sportsvasking.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT