Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Qatar fremstår mindre endringsvillige nå enn før – VM er snart over og de kan kalle det en suksess»

GJESTEKOMMENTAR: Ett av spørsmålene som ofte går igjen i forbindelse med Qatar-VM er «har situasjonen endret seg?», med referanse til de lavtlønnede arbeidsmigrantene som utgjør majoriteten av Qatars arbeidsstyrke. Mye har skjedd, men situasjonen er for mange den samme.

GJESTEKOMMENTAR: Ett av spørsmålene som ofte går igjen i forbindelse med Qatar-VM er «har situasjonen endret seg?», med referanse til de lavtlønnede arbeidsmigrantene som utgjør majoriteten av Qatars arbeidsstyrke. Mye har skjedd, men situasjonen er for mange den samme.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT