Frontrunner Publishing
spot_img

IOC utsetter beslutning om vinter-OL 2030: – NIF må selv vurdere hvordan de stiller seg til en slik mulighet

Idrettspolitikk.no: Styret i Den internasjonale olympiske komité (IOC) har denne uka hatt møter om blant annet vinter-OL i 2030. De har utsatt beslutningen om hvem som skal få OL og det er tydelig at IOC sliter på flere områder når det gjelder å velge vertskap. Klima og økonomi er sentralt. Ett av forslagene som blir diskutert er å rullere vinter-OL blant et utvalgt knippe vertsbyer.

Idrettspolitikk.no: Styret i Den internasjonale olympiske komité (IOC) har denne uka hatt møter om blant annet vinter-OL i 2030. De har utsatt beslutningen om hvem som skal få OL og det er tydelig at IOC sliter på flere områder når det gjelder å velge vertskap. Klima og økonomi er sentralt. Ett av forslagene som blir diskutert er å rullere vinter-OL blant et utvalgt knippe vertsbyer.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT