De iranske spillerne nekter å synge nasjonalsangen før åpningskampen mot England i protest mot regimet i Iran.
Foto: Skjermdump Sky News.
Kommentar

«Utøverne som ikke kan unngå «energilekkasje»»

KOMMENTAR: På arabiske TV-kanaler harseleres det med det tyske landslaget som røyk ut av gruppespillet i VM i Qatar med å holde seg for munnen. De gjør narr av det tyske laget som holdt seg for munnen før den første kampen mot Japan som en protest mot at FIFA ikke tillot kapteinen å bruke One Love-logoen på kapteinsbindet. Budskapet er at de burde holdt seg til å spille fotball og ikke tråkke på Qatar og kulturen i regionen som arrangerer årets fotball-VM.

Den danske landslagstreneren Kasper Hjulmand har etter at Danmark ble slått ut akket seg over at de måtte involvere seg i politiske spørsmål før sine VM-kamper.

Kommentaren fortsetter under Twitter-meldingen som viser skadefryd etter at Tyskland røyk ut av VM.

Og trenerlegenden i Arsenal, Arsene Wenger, som i litt over ett år har vært FIFAs utviklingssjef (Chief of Global Football Development) og som i mange år har jobbet som kommentator på Qatar-eide beIN Sports (og som har stått bak forslaget om å arrangere VM annethvert år) har kommet med en egen kvasianalyse og konkludert med at landslagene som engasjerte seg i politiske spørsmål før og under VM gjorde det dårlig i gruppespillet.

Kommentaren fortsetter under Twitter-meldingen som viser Wengers analyse av «energilekkasje».

Ofte hører vi beg

LES VIDERE MED PLUSS-ABONNEMENT
MÅNED
110 kr
Alt på idrettspolitikk.no
Abonnementet fornyes automatisk hver måned
ÅR
1000 kr
Alt på idrettspolitikk.no
Abonnementet fornyes automatisk hvert år
Denne artikkelen handler om: