Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Etter Qatar-VM skal FIFA-presidenten rett i avhør hos sveitsiske påtalemyndigheter»

KOMMENTAR: FIFA-president Gianni Infantino gjemmer seg for pressen og andre som ønsker å stille ham kritiske spørsmål. Da fotballpresident Lise Klaveness dro til Qatar i forkant av VM svarte han ikke engang på henvendelsen om å møte henne for en prat om kompensasjon til migrantarbeidere og migrantarbeidssenter i Qatar. Det eneste som kan få ham i tale er politiet og rettsvesenet. Og sveitsiske påtalemyndigheter har planlagt en prat i januar.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT