Emiren av Qatar omkranset av det saudiske flagget etter kampen mellom Saudi-Arabia og Argentina.
Fotball-VM

«Nå er det Saudi-Arabia for alle penga»

KOMMENTAR: Vi var vitne til to historiske begivenheter i Doha i Qatar på tirsdag. Saudi-Arabia dundret til med en av VM-historiens største bomber. De slo Argentina 2-1. Og på tribunen sto emiren av Qatar og feiret med det saudiske flagget rundt halsen. Kanskje det beste som kunne hende VM-vertskapet Qatar. Og det beste som kunne skje for Saudi-Arabia.

Fotball-VM i Qatar er godt i gang og norske fotball-kommentatorer jubler og hyller spillet på banen og tribunefasilitetene. 

Utenfor er det ikke helt rosenrødt, det rapporteres om billettkaos, bilkøer og innkvartering som ikke helt står i stil med standarden i reisekatalogen.

Men det er en kar som trives i Qatar og det er FIFA-president Gianni Infantino. Han flyttet til Doha i Qatar i oktober i fjor og etter pressekonferansen han holdt dagen før åpningskampen mellom Qatar og Ecuador å dømme, ser det ut som det sterkt har påvirket ham. Han var sint på pressen og opptrådte som Qatars firsvarsminister.

På åpningsseremonien satt han mellom emiren av Qatar og Saudi-Arabias prins Mohammed bin Salman. Det kan også si noe om hva vi har i vente.

Kommentaren fortsetter under bildet.

Emiren av Qatar holde
LES VIDERE MED PLUSS-ABONNEMENT
MÅNED
110 kr
Alt på idrettspolitikk.no
Abonnementet fornyes automatisk hver måned
ÅR
1000 kr
Alt på idrettspolitikk.no
Abonnementet fornyes automatisk hvert år
Denne artikkelen handler om: