Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

FIFA-president Gianni Infantino til frontalangrep på pressen dagen før VM

Doha (Idrettspolitikk.no): Dagen før VM starter gikk FIFA-president Gianni Infantino til kraftig forsvar for vertsnasjonen Qatar, og anklaget vestlige kritikere for hykleri i en rotete, til tider sjokkerende tale som fikk de fleste i salen til å få hakeslepp i den timen han snakket til pressen.

Doha (Idrettspolitikk.no): Dagen før VM starter gikk FIFA-president Gianni Infantino til kraftig forsvar for vertsnasjonen Qatar, og anklaget vestlige kritikere for hykleri i en rotete, til tider sjokkerende tale som fikk de fleste i salen til å få hakeslepp i den timen han snakket til pressen.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT