Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Dommerhets: mediene har også et ansvar»

GJESTEKOMMENTAR: Dommere blir truet, hetset og trakassert. De blir ledd av og konstant klaget på. Av spillere, trenere, foreldre og andre tilskuere. I barnefotballen, ungdomsfotballen og seniorfotballen. Sånn kan vi ikke fortsette!

GJESTEKOMMENTAR: Dommere blir truet, hetset og trakassert. De blir ledd av og konstant klaget på. Av spillere, trenere, foreldre og andre tilskuere. I barnefotballen, ungdomsfotballen og seniorfotballen. Sånn kan vi ikke fortsette!

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT