Annonsere her
spot_img

«Hele historien om Therese Johaug?»

BOKANMELDELSE: I Therese Johaug – hele historien følger vi det norske skiikonet fra hun som barn på en gård i Dalsbygda drømmer om å bli gardskjerring til hun i dag ligger «rosébrisen og blid midt på natta, midt i sesongoppkjøringa», som selvstendig næringsdrivende, etter å ha vunnet alt som er i norsk og internasjonal langrenn. Men hele historien?

BOKANMELDELSE: I Therese Johaug – hele historien følger vi det norske skiikonet fra hun som barn på en gård i Dalsbygda drømmer om å bli gardskjerring til hun i dag ligger «rosébrisen og blid midt på natta, midt i sesongoppkjøringa», som selvstendig næringsdrivende, etter å ha vunnet alt som er i norsk og internasjonal langrenn. Men hele historien?

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT