Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

OL i Paris i 2024: Frykter for sikkerheten etter Champions League-finalen mellom Liverpool og Real Madrid

Idrettspolitikk.no: En fersk undersøkelse foretatt i Frankrike viser at flertallet av franskmenn frykter for sikkerheten i forbindelse med de olympiske og paralympiske leker i Paris 2024 og rugby-VM i 2023. Årsaken er bråket i forbindelse med Champions League-finalen i mai 2022.

Idrettspolitikk.no: En fersk undersøkelse foretatt i Frankrike viser at flertallet av franskmenn frykter for sikkerheten i forbindelse med de olympiske og paralympiske leker i Paris 2024 og rugby-VM i 2023. Årsaken er bråket i forbindelse med Champions League-finalen i mai 2022.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT