Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Aldri har kunnskap om idrettspolitikk vært viktigere!»

KOMMENTAR: Jeg er veldig stolt og glad over å kunne lansere Idrettspolitikk.no i en oppgradert og forbedret utgave. Everysport Group eier nå siden og sammen skal vi nå lage Nordens viktigste nettside om idrettspolitikk.

- Annonse -

Mottoet til Idrettspolitikk.no er «Nærgående. Avslørende. Opplysende.» Vi skal være tett på de idrettspolitiske beslutningene. Vi skal avsløre spillet i kulissene. Og vi skal opplyse om små og store idrettspolitiske begivenheter. Både i Norge og i utlandet.

Akkurat som vi har gjort i flere år, men fra nå av hyppigere og grundigere.

Til i dag har Idrettspolitikk.no vært drevet som et dugnadsprosjekt og uten tanke på økonomisk vinning.

Drivkraften har vært å leve opp til mottoet vårt og skape forståelse for hvorfor kunnskap om idrettspolitikk er viktig og hvorfor det angår alle som følger med og er interessert i det som foregår på idrettsbanen.

Men det har også vært en viktig drivkraft at mange lesere i årene som har gått har gitt tilbakemeldinger (for det meste positive!), kommet med tips og innspill, og ikke minst at mange har betalt inn små og større beløp for å støtte journalistikken vår.

Nå skal Idrettspolitikken.no bli en fullverdig avis, som det går an å abonnere på. Målet er at dette skal bli en økonomisk bærekraftig nettavis for alle dem som er eller bør være interessert i idrettspolitikk.

Etter hvert vil du også få tilgang til dokumentarer og podcaster.

Takk til alle dere som til nå har støttet dette prosjektet! Uten dere hadde vi aldri kommet hit vi er i dag!

Idrettspolitikk.no skal dekke alle former for idrettspolitikk: de interne stridighetene i idretten, som for eksempel spørsmålet om likestilling, interne maktkamper i særforbund, kampen om ressurser i breddeidretten, idrettens rolle i lokalsamfunnet, maktspillet i forbindelse med VM og OL, politikernes bruk av idrett og idrettens rolle i utenriks- og sikkerhetspolitikk.

Vi kommer til se på konsekvensene av koronapandemien på idretten, følge den gryende debatten om en ny, norsk OL-søknad og bidra til å avdekke hets, trakassering og vold i idretten. Og mye mer!

Og vi skal selvsagt belyse alt det positive som skjer i idretten. Vi skal ha et kritisk blikk, men ikke være negative.

Idrettspolitikk.no er en nettavis for alle sportsinteresserte som ønsker mer kunnskap om det som foregår i kulissene, journalister som ønsker mer dybde og bakgrunnskunnskap, studenter som ønsker påfyll i den akademiske hverdagen og for politikere som ønsker å få vite mer om idretten før de tar viktige beslutninger.

Vi tror og håper at Idrettspolitikk.no vil fylle et tomrom i den norske medievirkeligheten.

Ikke bare fordi vi dekker temaer det skrives for lite om, men også fordi vi ønsker å presentere nyhetene uten å ty til klikkagn, lettvinte overskrifter eller enkle og overflatiske artikler for å generere flest mulige nettvisninger.

Det vi tilbyr er et kvalitetsprodukt, pakket inn på en måte som gir tillitt og som er spekket med kunnskap og som skal bidra til engasjement.

Den nye versjonen av Idrettspolitikk.no vil være åpen og gratis i en liten periode, for deretter å bli en betalingsavis.

Målet er å få så mange abonnenter at dette blir en drivverdig avis, som det går an å leve av og videreutvikle.

Velkommen som leser av nye Idrettspolitikk.no!

Andreas Selliaas

Journalist og kommentator

Journalist og kommentator, Idrettspolitikk.no

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT