Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Norske medier har bidratt til sportsvasking med gullskrift»

KOMMENTAR: Måten pressen har håndtert OL i Beijing på bør ettergås i sømmene. Dette har vært leker der det kinesiske kommunistpartiet og IOC har vunnet propagandakrigen og ytringsfriheten er kneblet. Det bør få konsekvenser.

KOMMENTAR: Måten pressen har håndtert OL i Beijing på bør ettergås i sømmene. Dette har vært leker der det kinesiske kommunistpartiet og IOC har vunnet propagandakrigen og ytringsfriheten er kneblet. Det bør få konsekvenser.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT