Andrew Musgrave sitter foran laptopen og skriver ned sine refleksjoner om OL i Beijing. Del dette:TweetE-post
Foto: Privat
Langrenn

Eksklusivt for Idrettspolitikk.no: Storbritannias Andrew Musgrave rapporterer fra OL i Beijing

– Jeg har lenge tenkt på at jeg skal skrive om mine erfaringer i langrenn og nå er kanskje tidspunktet for å starte med det, sier Andrew Musgrave til Idrettspolitikk.no på flytende norsk på telefon fra italienske Livigno.

Du har kanskje sett Andrew Musgrave og hans lagkamerater i NRK-serien The Olympic Draum, lest hans humoristiske Twitter-meldinger eller sett han halse etter norske langrennsløpere i verdenscupen eller i tre foregående OL? Nå kan du lese hans rapporter fra OL i Beijing eksklusivt på Idrettspolitikk.no.

Andrew Musgrave har i over tre uker vært på treningsleir i Livigno i Italia for å forberede seg til OL i Beijing sammen med Andrew Young og James Clugnet og er nå snart klar for avreise. De tre utgjør den britiske langrennstroppen til disse lekene.

Musgrave og Young skal begge delta i sitt fjerde OL, mens Clugnet er OL-debutant. Young har 12. plass i teamsprinten i PyeongChang i 2018 som sin beste i OL-plassering. Musgrave har 7. plass i skiathlon fra samme OL som sin beste plassering.

– Etter e

Les videre

Logg inn for å fortsette og lese – helt gratis

Logg inn eller opprett konto for å fortsette og lese artikelen.
Du kan når som helst kjøpe et abonnement.

Denne artikkelen handler om: