Langrenn

Andrew Musgraves OL-spalte – Del I: «OL i Beijing blir en reise inn i det ukjente»

Skrevet av Andrew Musgrave

Livigno, Italia (Idrettspolitikk.no). Vi gjør nå de siste forberedelser før vinter-OL i Beijing 2022. I ukene som kommer skal jeg etter beste evne dele mine olympiske erfaringer og prøve å gi dere et innblikk i hvordan en utøver har det under lekene i Kina.

Jeg kan ikke love at jeg kommer med store nyheter fra innsiden av OL, men jeg håper allikevel at det vil være av interesse. Men hvem vet? Skjer det noe spennende kan det hende jeg leverer noe som kan skape overskrifter under oppholdet i Beijing.

En reise inn i det ukjente

For et britisk langrennslandslag er en reise til OL i Beijing en reise inn i det ukjente. Verdenscupen som skulle foregå i OL- løypene i 2021 ble avlyst på grunn av korona, så vi aner rett og slett ikke hva vi kan forvente.

Det eneste vi har å forholde oss til er noen kart

Les videre

Logg inn for å fortsette og lese – helt gratis

Logg inn eller opprett konto for å fortsette og lese artikelen.
Du kan når som helst kjøpe et abonnement.

Denne artikkelen handler om: