Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Petter Northug skader ikke omdømmet til norsk idrett»

KOMMENTAR: Det er bare tull at Petter Northug svekker omdømmet til norsk idrett etter å ha blitt tatt med kokain i hjemmet sitt etter å ha blitt stoppet, mistenkt for å ha kjørt ruset i altfor stor fart denne uka, slik kulturminister Abid Raja sier til NTB.

KOMMENTAR: Det er bare tull at Petter Northug svekker omdømmet til norsk idrett etter å ha blitt tatt med kokain i hjemmet sitt etter å ha blitt stoppet, mistenkt for å ha kjørt ruset i altfor stor fart denne uka, slik kulturminister Abid Raja sier til NTB.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT