Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Arrangører av militær-VM i orientering i Kina skjuler juksemakere og hyller den kinesiske hær

Idrettspolitikk.no: Flere medier har rapportert om svært sofistikert juks under orienteringsløpene i militær-VM i Wuhan i Kina, som blir organisert av Conseil International du Sport Military (CISM). Nå viser det seg at arrangørene i etterkant har prøvd å skjule jukset.

Idrettspolitikk.no: Flere medier har rapportert om svært sofistikert juks under orienteringsløpene i militær-VM i Wuhan i Kina, som blir organisert av Conseil International du Sport Military (CISM). Nå viser det seg at arrangørene i etterkant har prøvd å skjule jukset.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT