Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Da Juan Antonio Samaranch ble rekruttert av KGB

Idrettspolitikk.no: I år feirer Norge 25 år siden OL på Lillehammer og en av de begivenhetene som blir feiret er tidligere IOC-president Juan Antonio Samaranch utsagn «You have presented to the entire world – the best Olympic Winter Games ever! «

Idrettspolitikk.no: I år feirer Norge 25 år siden OL på Lillehammer og en av de begivenhetene som blir feiret er tidligere IOC-president Juan Antonio Samaranch utsagn «You have presented to the entire world – the best Olympic Winter Games ever! «

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT