Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Rapport frikjenner WADA i kinesisk dopingsak: – Må slutte å spre hat mot enhver dissens

Idrettspolitikk.no: Etter avsløringer om at 23 kinesiske svømmere testet positivt for doping i forkant av OL i Tokyo i 2021 har Det internasjonale antidopingbyrået (WADA) fått hard kritikk. Nå har de kommet med en egen rapport der de frifinner seg selv. Kritikerne er fortsatt ikke fornøyd. Norsk antidopingtopp ønsker en mer edruelig tilnærming til hele saken.

Idrettspolitikk.no: Etter avsløringer om at 23 kinesiske svømmere testet positivt for doping i forkant av OL i Tokyo i 2021 har Det internasjonale antidopingbyrået (WADA) fått hard kritikk. Nå har de kommet med en egen rapport der de frifinner seg selv. Kritikerne er fortsatt ikke fornøyd. Norsk antidopingtopp ønsker en mer edruelig tilnærming til hele saken.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT