Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Kina sender elleve svømmere innblandet i omfattende dopingsaker til OL i Paris

Idrettspolitikk.no: I april kom det fram at 23 kinesiske svømmere testet positivt for den reseptbelagte hjertemedisinen trimetazidin (TMZ) i forkant av de OL i 2021. Og i midten av juni kom det fram at flere av svømmerne også tidligere er tatt for bruk av clenbuterol, men uten å bli straffet. Nå er elleve av dem plukket ut til å delta i OL i Paris.

Idrettspolitikk.no: I april kom det fram at 23 kinesiske svømmere testet positivt for den reseptbelagte hjertemedisinen trimetazidin (TMZ) i forkant av de OL i 2021. Og i midten av juni kom det fram at flere av svømmerne også tidligere er tatt for bruk av clenbuterol, men uten å bli straffet. Nå er elleve av dem plukket ut til å delta i OL i Paris.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT