Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Organisasjoner hardt ut mot fransk hijab-forbud før OL – Amnesty ber norsk idrett ta ansvar

Idrettspolitikk.no: Elleve organisasjoner har sendt et åpent brev til IOC-president Thomas Bach der de ber IOC om å sørge for at franske myndigheter opphever forbudet mot å bære hijab for franske utøvere. Amnesty er en av organisasjonene som har skrevet under på brevet og den norske avdelingen ber Norges idrettsforbund (NIF) om å komme på banen.

Idrettspolitikk.no: Elleve organisasjoner har sendt et åpent brev til IOC-president Thomas Bach der de ber IOC om å sørge for at franske myndigheter opphever forbudet mot å bære hijab for franske utøvere. Amnesty er en av organisasjonene som har skrevet under på brevet og den norske avdelingen ber Norges idrettsforbund (NIF) om å komme på banen.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT