Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Økende kritikk av Saudi-Arabia og FIFA før VM-avgjørelse: – Saudi-Arabia er Qatar på steroider

Oslo Freedom Forum (Idrettspolitikk.no): Presset mot FIFA og Saudi-Arabia øker uke for uke fra fagforeninger og menneskerettighetsorganisasjoner. De er nok en gang bekymret for at FIFA tildeler et mesterskap til et land med massive brudd på menneskerettighetene.

Oslo Freedom Forum (Idrettspolitikk.no): Presset mot FIFA og Saudi-Arabia øker uke for uke fra fagforeninger og menneskerettighetsorganisasjoner. De er nok en gang bekymret for at FIFA tildeler et mesterskap til et land med massive brudd på menneskerettighetene.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT