Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Kvinnenes sesongfinale i tennis til Saudi-Arabia: – Et betydelig tilbakeskritt

Idrettspolitikk.no: De neste tre årene skal kvinnenes sesongfinale i tennis (WTA-finalen) spilles i Riyadh i Saudi-Arabia. Pengepremier har vært en viktig årsak. Tennislegender mener dette er et tilbakeskritt for likestillingen, mens saudiske myndigheter mener det kan øke interessen for sporten i landet.

Idrettspolitikk.no: De neste tre årene skal kvinnenes sesongfinale i tennis (WTA-finalen) spilles i Riyadh i Saudi-Arabia. Pengepremier har vært en viktig årsak. Tennislegender mener dette er et tilbakeskritt for likestillingen, mens saudiske myndigheter mener det kan øke interessen for sporten i landet.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT