Frontrunner Publishing
spot_img

Henvendte seg på vegne av overgangsguru og ga Vålerenga tilbud om å promotere spillere mot penger: – Trodde det bare var tull

Idrettspolitikk.no: Danske Tipsbladet kunne onsdag 28. februar fortelle at de hadde sett dokumentasjon på hvordan et selskap som hevdet de hadde tilknytning til overgangsguruen Fabrizio Romano har kontaktet klubber med et tilbud om at de kan kjøpe publisitet gjennom hans kanaler. Tidligere markedssjef i Vålerenga sier at han mottok et slikt tilbud i 2022.

Idrettspolitikk.no: Danske Tipsbladet kunne onsdag 28. februar fortelle at de hadde sett dokumentasjon på hvordan et selskap som hevdet de hadde tilknytning til overgangsguruen Fabrizio Romano har kontaktet klubber med et tilbud om at de kan kjøpe publisitet gjennom hans kanaler. Tidligere markedssjef i Vålerenga sier at han mottok et slikt tilbud i 2022.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT