Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Lise Klaveness i nok en intens maktkamp i UEFA: – Hvis det skjer er det ti skritt tilbake

Idrettspolitikk.no/Ekstra Bladet (Trondheim): I forkant av UEFA-kongressen i Paris 8. februar 2024 foregår det en intens maktkamp i kulissene. Nok en gang er de nordiske landene splittet og det brygger opp til kamp mellom Lise Klaveness og danskenes fotballpresident, Jesper Møller. Tidligere leder for UEFAs komité for godt styresett mener at den norske fotballpresidenten kjemper en kamp mot en internfryktkultur i UEFA.

Idrettspolitikk.no/Ekstra Bladet (Trondheim): I forkant av UEFA-kongressen i Paris 8. februar 2024 foregår det en intens maktkamp i kulissene. Nok en gang er de nordiske landene splittet og det brygger opp til kamp mellom Lise Klaveness og danskenes fotballpresident, Jesper Møller. Tidligere leder for UEFAs komité for godt styresett mener at den norske fotballpresidenten kjemper en kamp mot en internfryktkultur i UEFA.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT