Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Håndballpresidenten vil forsikre seg om håndball-VM i Saudi-Arabia ikke fører til ytterligere brudd på menneskerettighetene

Idrettspolitikk.no: Da TV2 ønsket svar fra håndballpresident Kåre Geir Lio om hva han mente om mulig håndball-VM til Saudi-Arabia i 2029 eller 2031, sa han at han ville vente til etter håndball-EM i Tyskland. Nå har han han endelig tatt bladet fra munnen. Kritiker er positiv til uttalelsene, men skulle ønske at dette kom ut under håndball-EM.

Idrettspolitikk.no: Da TV2 ønsket svar fra håndballpresident Kåre Geir Lio om hva han mente om mulig håndball-VM til Saudi-Arabia i 2029 eller 2031, sa han at han ville vente til etter håndball-EM i Tyskland. Nå har han han endelig tatt bladet fra munnen. Kritiker er positiv til uttalelsene, men skulle ønske at dette kom ut under håndball-EM.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT