Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Utstrakt bruk av legemidler blant norske elitespillere i ishockey: – Instinktet er å spille så mye som mulig

Idrettspolitikk.no: Holdningen blant ishockeyspillerne som ble intervjuet i en vitenskapelig studie viser at de tar mer enn vanlig med smertestillende før de gir seg. Dette handler i stor grad om at man ikke vil svikte laget, men også å vise hvor tøff man er, ifølge dem som står bak studien.

Idrettspolitikk.no: Holdningen blant hockeyspillerne som ble intervjuet i en vitenskapelig studie viser at de tar mer enn vanlig med smertestillende før de gir seg. Dette handler i stor grad om at man ikke vil svikte laget, men også å vise hvor tøff man er, ifølge dem som står bak studien.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT