Annonsere her
spot_img

«Bessebergs hemmeligheter»

KOMMENTAR: Hokksund (Idrettspolitikk.no) Det har vært to brutale dager for Anders Besseberg i Buskerud tingrett. Etter hans frie forklaring der han fikk snakke uavbrutt og med ferdigskrevet manuskript har han de to siste dagene blitt kastet fra skanse til skanse av aktor Marianne Djupesland.

KOMMENTAR: Hokksund (Idrettspolitikk.no) Det har vært to brutale dager for Anders Besseberg i Buskerud tingrett. Etter hans frie forklaring der han fikk snakke uavbrutt og med ferdigskrevet manuskript har han de to siste dagene blitt kastet fra skanse til skanse av aktor Marianne Djupesland.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT