Annonsere her
spot_img

«Anders Besseberg tødde opp da aktoratet viste svakhet»

KOMMENTAR: Hokksund (Idrettspolitikk.no) Det var dempet og spent stemning i sal 2 i tingretten i dag, da tidligere IBU-president Anders Besseberg (77) kom inn døren kl. 0912 og etter hvert nølende gikk bort og tok hånden til representantene fra Økokrim som skal føre saken mot ham de neste fem ukene.

KOMMENTAR: Hokksund (Idrettspolitikk.no) Det var dempet og spent stemning i sal 2 i tingretten i dag, da tidligere IBU-president Anders Besseberg (77) kom inn døren kl. 0912 og etter hvert nølende gikk bort og tok hånden til representantene fra Økokrim som skal føre saken mot ham de neste fem ukene.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT