Frontrunner Publishing
spot_img

VG viser klubb-VM i Saudi-Arabia: – Ekstraordinært i år med Erling Braut Haalands deltakelse

Idrettspolitikk.no: De skandinaviske mediene VG, Aftonbladet og Ekstra Bladet har siden 2019 vist klubb-VM og andre europeiske turneringer som arrangeres utenfor hjemlandet på sine plattformer. I desember arrangeres klubb-VM i Saudi-Arabia og VG og Aftonbladet sender kampene, mens Ekstra Bladet denne gang ikke ønsker rettighetene til mesterskapet og heller ikke andre rettigheter til turneringer som foregår i Saudi-Arabia.

Idrettspolitikk.no: De skandinaviske mediene VG, Aftonbladet og Ekstra Bladet har siden 2019 vist klubb-VM og andre europeiske turneringer som arrangeres utenfor hjemlandet på sine plattformer. I desember arrangeres klubb-VM i Saudi-Arabia og VG og Aftonbladet sender kampene, mens Ekstra Bladet denne gang ikke ønsker rettighetene til mesterskapet og heller ikke andre rettigheter til turneringer som foregår i Saudi-Arabia.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT