Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

To svenske fotballsupportere drept før EM-kamp: – Jeg forstår ikke hvorfor noen gjør noe sånt

Brussel, kong Baudion Stadion/Oslo (Idrettspolitikk.no): Akkurat da Belgia og Sverige hadde akkurat begynt på ett minutts stillhet til minne om de uskyldige krigsofrene i Israel, Gaza og andre verdenshjørner, avbrutt av noen som sa «Fritt Palestina», begynte nyheten om terrorangrep mot svenske fotballsupportere i den belgiske hovedstaden å spre seg.

Brussel, kong Baudion Stadion/Oslo (Idrettspolitikk.no): Akkurat da Belgia og Sverige hadde akkurat begynt på ett minutts stillhet til minne om de de uskyldige krigsofrene i Israel, Gaza og andre verdenshjørner, avbrutt av noen som sa «Fritt Palestina», begynte nyheten om terrorangrep mot svenske fotballsupportere i den belgiske hovedstaden å spre seg.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT