Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Alarmklokkene går hos svensk politi – krever ekstratiltak for å stoppe kampfiksing og utnyttelse av unge utøvere

Idrettspolitikk.no: I en ny situasjonsrapport om svensk idrett konstater etterretningstjenesten til det svenske politiet (Nationella operativa avdelningen, Underrättelseenheten) at organisert kriminalitet vinner terreng og er et økende problem i Sverige. Det har gått så langt at de nå setter ned en helt egen arbeidsgruppe for å finne ut hva de skal foreta seg.

I den 20-siders rapporten som har navnet Idrottskorruption – Fenomenrapport kommer det fram at det svenske politiet er svært bekymret for utviklingen av det de kaller useriøse agenter som utnytter unge spillere til å fikse kamper og hvitvaske penger, og tar skyhøye agenthonorarer ved spillerkjøp. Ønsker nasjonale tiltak Disse agentene er ofte knyttet til organiserte gjenger og utøverne eller andre som blir utnyttet tør nesten aldri å melde i fra om at de er innblandet i kriminelle handlinger og er en del av et kriminelt […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT