Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Stor økning i meldepliktsbrudd – norske utøvere skeptisk til nytt meldepliktforslag

Norske idrettsutøvere fikk 41 advarsler av Antidoping Norge for brudd på meldeplikten i fjor, skriver NRK. Det er en stor økning fra 2021. Samtidig er norske utøvere skeptisk til et nytt forslag om meldeplikt.

Antidoping Norge ga 19 advarsler i 2021, noe som betyr at tallet ble doblet i fjor. Det er også det høyeste antall advarsler for brudd på meldeplikten siden 2006. – Vi er bekymret over økningen, sier Antidoping Norges leder Anders Solheim til NRK. Brudd på meldeplikten fører til en advarsel. Får en utøver tre slike i løpet av 12 måneder, regnes det som brudd på antidopingreglementet. Statskanalen skriver videre at fire utøvere klagde på avgjørelsen i fjor, men fikk ikke medhold. Ifølge Solheim dreier det […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT