Frontrunner Publishing
spot_img

«Fører kaos på Ekeberg til maktskifte i Oslo?»

KOMMENTAR: I midten av august kunne VG melde at byrådsmakten handlet om ca. 100 stemmer. De stemmene er allerede tapt på Nordstrand, Ekeberg og Bækkelaget i Oslo, som er nedslagsfeltet for Campus Ekeberg, skal vi tro meldingene som kommer via sosiale medier, debattartikler fra foreldre og frivillige og uttalelser fra Oslo idrettskrets.

Sjelden er idrettspolitikk tungen på vektskåla i et kommune- og fylkestingsvalg. Men i Oslo mobiliseres det nå kraftig på og rundt Ekeberg fordi Byrådet ikke vil realisere Campus Ekeberg. Kraftig mobilisering Det kan få følger for byrådskonstellasjonen etter valget. Konflikten mellom idrettsbyråd Omar Samy Gamal (SV) og Oslo-idretten er så steil at byrådsleder Raymond Johansen (AP) og resten av Byrådet kan tape de få stemmene de trenger for å klamre seg til byrådsmakten i nok en fireårsperiode. På og i området rundt Ekeberg i Oslo […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT