Frontrunner Publishing
spot_img

Qatar gjør som Saudi-Arabia – kupper en hel idrett

Idrettspolitikk.no: Denne uka endte en lang konflikt mellom to padelturneringer med at Qatar-eide Premier Padel kjøpte World Padel Tour (WPT), som til nå har vært eid av spanske Damm. Ikke ulikt saudiske LIV Golfs sammenslåing med PGA,og DP World Tour (tidligere Europaturen) tidligere i sommer.

Idrettspolitikk.no: Denne uka endte en lang konflikt mellom to padelturneringer med at Qatar-eide Premier Padel kjøpte World Padel Tour (WPT), som til nå har vært eid av spanske Damm. Ikke ulikt saudiske LIV Golfs sammenslåing med PGA,og DP World Tour (tidligere Europaturen) tidligere i sommer.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT