spot_img

«FIFA lever i luksus og ber andre om å kysse dem på hånda»

KOMMENTAR: Auckland, New Zealand/Oslo, Norge (Idrettspolitikk.no): Idrettspolitikk.no har lenge forsøkt å vise hvor ille det står til i FIFA. På syv år har FIFA gått fra å være en gjennomkorrupt organisasjon til å bli en enorm pengebinge, med en leder på toppen som ikke bryr seg om noe annet en seg selv og sitt ego. Og de enorme summene FIFA raker inn årlig gjør at kritikken blir borte og at han og organisasjonen han leder nesten kan gjøre hva de vil. Dette har nå VM-vertene i New Zealand og Australia fått kjenne på.

KOMMENTAR: Auckland, New Zealand/Oslo, Norge (Idrettspolitikk.no): Idrettspolitikk.no har lenge forsøkt å vise hvor ille det står til i FIFA. På syv år har FIFA gått fra å være en gjennomkorrupt organisasjon til å bli en enorm pengebinge, med en leder på toppen som ikke bryr seg om noe annet en seg selv og sitt ego. Og de enorme summene FIFA raker inn årlig gjør at kritikken blir borte og at han og organisasjonen han leder nesten kan gjøre hva de vil. Dette har nå VM-vertene i New Zealand og Australia fått kjenne på.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,539FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT