Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«VAR er kommet for å bli – fotball-VM øker tilslutningen»

KOMMENTAR: Auckland, Hamilton og Sydney (Idrettspolitikk.no): Det foregår en heftig debatt og en kraftig mobilisering mot VAR i Norge i disse dager. Supportere protesterer og markerer sin motstand mot VAR på mange måter, blant annet ved å sitte stille og å forlate stadion. Kontrasten er stor til det som skjer i fotball-VM i Australia og New Zealand.

KOMMENTAR: Auckland, Hamilton og Sydney (Idrettspolitikk.no): Det foregår en heftig debatt og en kraftig mobilisering mot VAR i Norge i disse dager. Supportere protesterer og markerer sin motstand mot VAR på mange måter, blant annet ved å sitte stille og å forlate stadion. Kontrasten er stor til det som skjer i fotball-VM i Australia og New Zealand.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT