Annonsere her
spot_img

«VAR er kommet for å bli – fotball-VM øker tilslutningen»

KOMMENTAR: Auckland, Hamilton og Sydney (Idrettspolitikk.no): Det foregår en heftig debatt og en kraftig mobilisering mot VAR i Norge i disse dager. Supportere protesterer og markerer sin motstand mot VAR på mange måter, blant annet ved å sitte stille og å forlate stadion. Kontrasten er stor til det som skjer i fotball-VM i Australia og New Zealand.

KOMMENTAR: Auckland, Hamilton og Sydney (Idrettspolitikk.no): Det foregår en heftig debatt og en kraftig mobilisering mot VAR i Norge i disse dager. Supportere protesterer og markerer sin motstand mot VAR på mange måter, blant annet ved å sitte stille og å forlate stadion. Kontrasten er stor til det som skjer i fotball-VM i Australia og New Zealand.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT