Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

FIFA-presidenten har reist tilsvarende én gang rundt jorden i privatfly under fotball-VM

Idrettspolitikk.no: På hvert fotballstadion i New Zealand og Australia har FIFA såkalte grønne områder som retter søkelys på bærekraft. Mottoet er «Når naturen vinner, vinner vi». Dette står i sterk kontrast til FIFA-president Gianni Infantinos omfattende reisevirksomhet under mesterskapet. Så langt har han kjørt privatfly tilsvarende én gang rundt jorden i et privatfly registrert i Qatar. Og han har planer om flere reiser.

Idrettspolitikk.no: På hvert fotballstadion i New Zealand og Australia har FIFA såkalte grønne områder som retter søkelys på bærekraft. Mottoet er «Når naturen vinner, vinner vi». Dette står i sterk kontrast til FIFA-president Gianni Infantinos omfattende reisevirksomhet under mesterskapet. Så langt har han kjørt privatfly tilsvarende én gang rundt jorden i et privatfly registrert i Qatar. Og han har planer om flere reiser.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT