Frontrunner Publishing
spot_img

«Saudi-Arabias kupp av fotballen går gjennom klubbfotballen»

KOMMENTAR: I den spanske avisen Marca kunne vi i går lese at Saudi-Arabia har trukket seg fra kampen om å få fotball-VM i 2030. Ryktet skal etter det Idrettspolitikk.no erfarer ha oppstått i en gresk avis. Det er mye som skurrer i dette ryktet. Men det som er helt sikkert er at Saudi-Arabia ikke har gitt opp kampen om å ta kontroll over fotballen. Det skjer via klubbfotballen.

KOMMENTAR: I den spanske avisen Marca kunne vi i går lese at Saudi-Arabia har trukket seg fra kampen om å få fotball-VM i 2030. Ryktet skal etter det Idrettspolitikk.no erfarer ha oppstått i en gresk avis. Det er mye som skurrer i dette ryktet. Men det som er helt sikkert er at Saudi-Arabia ikke har gitt opp kampen om å ta kontroll over fotballen. Det skjer via klubbfotballen.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT