spot_img

«Hole-in-one for Saudi-Arabia»

KOMMENTAR. Det var mange medier som beit på PR-trikset til Det saudiske oljefondet (PIF) i går og refererte til sammenslåingen av LIV Golf, PGA og DP World Tour (tidligere Europaturen). Det var ikke snakk om en sammenslåing, men første gang et land har tatt over en hel idrett. De ønsker å erobre idrettsverdenen for å få innflytelse og støtte fra dem som ikke er så nøye med menneskerettigheter. Det er stygt, men det er bare starten.

KOMMENTAR. Det var mange medier som beit på PR-trikset til Det saudiske oljefondet (PIF) i går og refererte til sammenslåingen av LIV Golf, PGA og DP World Tour (tidligere Europaturen). Det var ikke snakk om en sammenslåing, men første gang et land har tatt over en hel idrett. De ønsker å erobre idrettsverdenen for å få innflytelse og støtte fra dem som ikke er så nøye med menneskerettigheter. Det er stygt, men det er bare starten.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,539FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT