Annonsere her
spot_img

Medlemsvekst i norsk idrett – men bekymring for kostnadsveksten

Idrettspolitikk.no: Ferske tall fra Norges idrettsforbund (NIF) viser at både antall medlemmer og aktive øker i norsk idrett. Men det er store sprik mellom idretter og det er stor bekymring for at veksten blir kortvarig på grunn av pris- og kostnadsvekst. NIF krever derfor ekstraordinære tiltak fra norske myndigheter.

Idrettspolitikk.no: Ferske tall fra Norges idrettsforbund (NIF) viser at både antall medlemmer og aktive øker i norsk idrett. Men det er store sprik mellom idretter og det er stor bekymring for at veksten blir kortvarig på grunn av pris- og kostnadsvekst. NIF krever derfor ekstraordinære tiltak fra norske myndigheter.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT