Annonsere her
spot_img

«Idrettsforbundet inn i en ny tid»

KOMMENTAR: Det går et historisk sus over valget av Zaineb Al-Samarai (35) som ny idrettspresident. Hun vant en overlegen seier, er tidenes første norske idrettspresident med innvandrerbakgrunn og tidenes yngste idrettspresident. Det kan gi henne arbeidsro i lang tid, men det kan også gjøre at hun blir vurdert på en annen måte enn tidligere presidenter.

KOMMENTAR: Det går et historisk sus over valget av Zaineb Al-Samarai (35) som ny idrettspresident. Hun vant en overlegen seier, er tidenes første norske idrettspresident med innvandrerbakgrunn og tidenes yngste idrettspresident. Det kan gi henne arbeidsro i lang tid, men det kan også gjøre at hun blir vurdert på en annen måte enn tidligere presidenter.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Idrettspolitikk.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og TransitMagasin.no. Samme brukernavn og passord.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT