Jesper Møller og Karl-Erik Nilsson overrasker alle på UEFA-kongressen i Wien 2022 og sier de støtter gjenvalg for UEFA-presidenten. Vil det hjelpe en nordisk EM-søknad?
Foto: Andreas Selliaas
UEFA

DBU har innkalt til pressekonferanse om den fellesnordiske EM-søknaden: Helt ukjent for NFF

Idrettspolitikk.no: Tidlig mandag morgen sendte Det danske fotballforbundet (DBU) ut en pressemelding der de inviterer til pressekonferanse på tirsdag om den nordiske søknaden for kvinne-EM i 2025. Pressekonferansen finner sted på Hotel Marienlyst i Helsingør kl. 1800. Det er 15 minutter før UEFA har annonsert sin pressekonferanse om hvem som får EM.

Idrettspolitikk.no har flere ganger skrevet om splittelse blant de nordiske fotballpresidentene i forbindelse med valget til UEFAs eksekutivkomité. 

Der kjemper blant andre danske Jesper Møller for gjenvalg og mot Lise Klaveness.

Fellesnordisk søknad

Men de fire nordiske søkerne – Norge, Sverige, Finland og Danmark – har stått sammen om mesterskapet som de ønsker å arrangere i 2025.

I pressemeldingen som DBU sendte ut mandag, skriver de at landslagsspillere, landslagstrener Lars Søndergaard, fotballdirektør Peter Møller og direktør i Sport Event Denmark, Lars Lundov vil være tilgjengelige for pressen om EM 2025.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Pressemeldingen som DBU sendte ut om pressetreff for EM-søknaden.

I tillegg skal den danske fotballpresidenten Jesper Møller være tilgjengelig fra Lisb

LES VIDERE MED PLUSS-ABONNEMENT
MÅNED
99 kr
Alt på idrettspolitikk.no
Abonnementet fornyes automatisk hver måned
ÅR
990 kr
Alt på idrettspolitikk.no
Abonnementet fornyes automatisk hvert år
Denne artikkelen handler om: