Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Hektisk aktivitet i kulissene om menneskerettighetsforslag – unngikk åpen debatt

KB Arena, Kigali, Rwanda (Idrettspolitikk.no): Det var en lettet og betinget fornøyd norsk delegasjon som gikk ut av KB Arena i Kigali etter FIFA-kongressen i Kigali. Dagen før var det hektisk aktivitet i kulissene for å unngå åpen debatt fra talerstolen.

KB Arena, Kigali, Rwanda (Idrettspolitikk.no): Det var en lettet og betinget fornøyd norsk delegasjon som gikk ut av KB Arena i Kigali etter FIFA-kongressen i Kigali. Dagen før var det hektisk aktivitet i kulissene for å unngå åpen debatt fra talerstolen.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT