Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«Lise Klaveness’ ønske om en plass i UEFAs styre splitter de nordiske landene»

KOMMENTAR: Samme dag som de nordiske fotballforbundene satt i gang en storstilt kampanje for å promotere søknaden for kvinne-EM i 2025, blir det kjent at fotballpresident Lise Klaveness, etter å ha vært i tenkeboksen nok en gang, stiller som en av kandidatene til UEFAs eksekutivkomité (styre) når halvparten av styreplassene skal velges på UEFA-kongressen i Lisboa i Portugal i april. Der kommer hun mest sannsynlig til å stille til kampvotering mot den danske fotballpresidenten, Jesper Møller. Det er noe symboltungt over det hele. Vil hun lykkes?

KOMMENTAR: Samme dag som de nordiske fotballforbundene satt i gang en storstilt kampanje for å promotere søknaden for kvinne-EM i 2025, blir det kjent at fotballpresident Lise Klaveness, etter å ha vært i tenkeboksen nok en gang, stiller som en av kandidatene til UEFAs eksekutivkomité (styre) når halvparten av styreplassene skal velges på UEFA-kongressen i Lisboa i Portugal i april. Der kommer hun mest sannsynlig til å stille til kampvotering mot den danske fotballpresidenten, Jesper Møller. Det er noe symboltungt over det hele. Vil hun lykkes?

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT