Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«OL-rettigheter til NRK – krisetegn eller tilbake til normalen?»

KOMMENTAR: Det var stor jubel i NRK da det ble klart at de hadde sikret seg OL-rettighetene til fire leker fra 2026 til 2032. Diskusjonen om hvor mye NRK har betalt for rettighetene er allerede i gang. En like viktig debatt er hvorfor NRK fikk denne muligheten.

KOMMENTAR: Det var stor jubel i NRK da det ble klart at de hadde sikret seg OL-rettighetene til fire leker fra 2026 til 2032. Diskusjonen om hvor mye NRK har betalt for rettighetene er allerede i gang. En like viktig debatt er hvorfor NRK fikk denne muligheten.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT