Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

FIFAs generalsekretær: Gianni Infantinos lydige tjener

Idrettspolitikk.no/Ekstra Bladet: Vanligvis tvitrer hun fra forskjellige fotballturneringer i hele verden og kan nesten anses som FIFAs resultatservice. Men når FIFA-presidenten trenger en lydig tjener som fronter hans interesser stiller hun opp. FIFAs generalsekretær Fatma Samoura er Gianni Infantinos lydige tjener.

Idrettspolitikk.no/Ekstra Bladet: Vanligvis tvitrer hun fra forskjellige fotballturneringer i hele verden og kan nesten anses som FIFAs resultatservice. Men når FIFA-presidenten trenger en lydig tjener som fronter hans interesser stiller hun opp. FIFAs generalsekretær Fatma Samoura er Gianni Infantinos lydige tjener.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT