Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Partiledere skal ikke se fotball-VM og skryter av puber som slår av TVen

Idrettspolitikk.no: Fotball-VM i Qatar nærmer seg og den første kampen i mesterskapet spilles mellom Qatar og Ecuador 20. november. Finalen spilles 18. desember. Vi har sendt spørsmål til alle partilederne med partier på Stortinget om hva de mener om VM. Svarene vi har fått er unisone: de dropper fotball på TV og skryter av puber som ikke viser mesterskapet.

Idrettspolitikk.no: Fotball-VM i Qatar nærmer seg og den første kampen i mesterskapet spilles mellom Qatar og Ecuador 20. november. Finalen spilles 18. desember. Vi har sendt spørsmål til alle partilederne med partier på Stortinget om hva de mener om VM. Svarene vi har fått er unisone: de dropper fotball på TV og skryter av puber som ikke viser mesterskapet.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT