Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Fikk se «upassende russisk propaganda»: Den danske idrettspresident forlot salen – den norske ble sittende

Idrettspolitikk.no: Den danske idrettspresidenten, Hans Natorp forlot salen da lederen for Den russiske olympiske komité, Stanislav Pozdnyakov viste to videoer fra to arrangementer i Russland i år. Den norske idrettspresidenten, Berit Kjøll ble sittende.

Idrettspolitikk.no: Den danske idrettspresidenten, Hans Natorp forlot salen da lederen for Den russiske olympiske komité, Stanislav Pozdnyakov viste to videoer fra to arrangementer i Russland i år. Den norske idrettspresidenten, Berit Kjøll ble sittende.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT