Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

MINNEORD: «En italiensk stjerne er slukket»

MINNEORD: Mandag 3. september døde en av Norges største fotballspillere gjennom tidene, Per Bredesen. Per ble født 22.12.1930 i Horten, en by han flyttet tilbake til etter en strålende, unik karriere i Italia på 50- og 60-tallet. Jeg var heldig og fikk reise med Per i Italia flere ganger. Her er noen ord om den store fotballspilleren.

MINNEORD: Mandag 3. september døde en av Norges største fotballspillere gjennom tidene, Per Bredesen. Per ble født 22.12.1930 i Horten, en by han flyttet tilbake til etter en strålende, unik karriere i Italia på 50- og 60-tallet. Jeg var heldig og fikk reise med Per i Italia flere ganger. Her er noen ord om den store fotballspilleren.

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese: Registrering og innlogging

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT