Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Ståle Solbakken om Morten Thorsbys miljøengasjement: – Han flyr ikke etter folk

Idrettspolitikk.no: Landslaget og FC Union Berlin-spilleren Morten Thorsby gjør seg bemerket også utenfor fotballbanen. Denne uken fikk han BBCs-prisen «Årets unge utøver» i kanalens nye satsing på miljø- og klimaspørsmål i idretten. Prisen får han for å bruke sin posisjon som profesjonell fotballspiller til å gjøre fotballindustrien mer klima- og miljøbevisst.

Idrettspolitikk.no: Landslaget og FC Union Berlin-spilleren Morten Thorsby gjør seg bemerket også utenfor fotballbanen. Denne uken fikk han BBCs-prisen «Årets unge utøver» i kanalens nye satsing på miljø- og klimaspørsmål i idretten. Prisen får han for å bruke sin posisjon som profesjonell fotballspiller til å gjøre fotballindustrien mer klima- og miljøbevisst.

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent?

Logg inn

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Related Articles

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG OSS

1,307FansLik
3,535FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT